Talousteema Oy
Talousteema Oy
Etusivu Koulutukset Blogi Verouutiset Talousteema Palaute
Talousteema Oy
ÔĽŅBlogi

ÔĽŅTilitoimiston uusi suunta

Tilitoimistoala on historiansa alusta l√§htien tuottanut rutiinipalveluja mahdollisimman halvalla. Kun toimin tilitoimistoyritt√§j√§n√§ vuosina 1981 ‚Äď 1999, p√§√§tin vuonna 1988 muuttaa toimistoni liikeidean radikaalisti.

Lue lisää...

ÔĽŅSeminaari

ÔĽŅKirjanpit√§j√§n vastuu

Järjestämme syyskuussa kirjanpitäjän vastuuta käsittelevän seminaarisarjan. Helsingin seminaarit on jo loppuunmyyty mutta muilla paikkakunnilla on vielä tilaa.

Lue lisää...

ÔĽŅUutinen

ÔĽŅToimintamuodon muutos osakeyhti√∂ksi

Verohallinto uudisti 14.8.2019 ohjeensa Toimintamuodon muutos osakeyhtiöksi. Edellisen kerran ohjetta muutettiin 17.6.2016, minkä jälkeen mm. varainsiirtoverolakiin on tullut muutoksia, joita ei ole päivitetty tähän ohjeeseen. Myöskään vuoden 2018 veronkantolain määräyksiä verovastuusta ei ole aikaisemmin päivitetty.

Lue lisää...

ÔĽŅUutinen

ÔĽŅKollektiivisen vapaaehtoisen el√§kevakuutuksen tulkinta muuttui

Verohallinto uudisti 12.8.2019 ohjeensa työnantajan ottamista vapaaehtoisista eläkevakuutuksista. Osakastyöntekijän saamat osingot voivat yhdessä YEL-työtulon tai maksetun palkan kanssa muodostaa vapaaehtoisen ryhmähenkivakuutuksen perustana olevan ansion.

Lue lisää...

ÔĽŅUutinen

ÔĽŅRekryKoulutus on verovapaata ja v√§hennyskelpoista

RekryKoulutuksesta ei muodostu veronalaista etua koulutukseen osallistuvalle henkilölle. Koulutuksen järjestämisestä johtuneet menot ovat vähennyskelpoisia menoja työnantajan verotuksessa.

Lue lisää...


Britt Langrev
toimitusjohtaja


Lassi Mäkinen
kouluttaja
Talousteema Oy
 © Talousteema Oy 2014 ‚Äď 2019